Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 20 Lite beschikt over een 32-megapixelcamera met AI

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2019, 9:30 CategorieAndroid

Honor heeft alvast de Honor 20 Lite onthuld. Dit is de goedkoopste smartphone binnen de Honor 20-serie die later wordt gelanceerd. Het apparaat beschikt onder meer over een frontcamera met kunstmatige intelligentie en 32-megapixel.

Dit is de Honor 20 Lite

Deze maand lanceert Honor de nieuwe 20-serie, waar de Honor 20 Lite onderdeel van is. Dit is de goedkoopste variant van de in totaal drie toestellen. De smartphone beschikt over een Fullview-scherm met een kleine notch aan de bovenkant. De schermgrootte bedraagt 6,21-inch; de resolutie is 2.340 bij 1.080 pixels. Daardoor heeft het toestel ook een pixeldichtheid van 415 pixels per inch. De verhouding van het scherm ligt op 19.,5:9. Dat houdt dus in dat de 20 Lite beschikt over een groot en langwerpig scherm.

Onder de motorkap zit de inmiddels bekende Kirin 710 octacore-processor. Daarin zitten vier kernen die zijn geklokt op 2,2 GHz en vier kernen die zijn geklokt op 1,7 GHz. Tevens is er 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte aanwezig. De telefoon wordt geleverd met Android 9.0 Pie, met daaroverheen de Honor-softwareschil (EMUI 9.0), evenals GPU Turbo 2.0 (voor de gameprestaties). De frontcamera heeft 32-megapixel en beschikt over kunstmatige intelligentie, evenals een opening van f/2.0.

Aan de achterkant treffen we een driedubbele camerasetup aan, die beschikt over 24-, acht en twee megapixel, evenals openingen van f/1.8 en f/2.4. Kunstmatige intelligentie kan helpen bij het stabiliseren van het beeld of bij het herkennen van objecten en scenario’s. Verder is er een ultra wide angle-lens aanwezig en kun je video’s in 480 frames per seconde schieten. De accu beschikt over een vermogen 3.400 mAh. Verder is er nog een koptelefoonaansluiting, kun je de Honor 20 Lite opladen via micro-usb en is er support voor nano- en micro-sim.

Ook heeft de Honor 20 Lite een vingerafdrukscanner, evenals een ambient lichtsensor, een digitale kompas en een zwaartekrachtsensor. Daarnaast is er ondersteuning voor wifi en bluetooth (versie 4.2). De telefoon is vanaf deze maand te bestellen voor een prijs van 299 euro en is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en blauw. Later deze maand zal Honor de twee andere smartphones binnen de 20-lijn gaan presenteren, namelijk de Honor 20 en Honor 20 Pro. Medio mei verwachten we daar meer informatie over.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.