Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 20 Pro en Honor 20 aangekondigd met Kirin 980-processor

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2019, 16:28 CategorieAndroid

Honor heeft dinsdag officieel de Honor 20 Pro en de Honor 20 gepresenteerd. De telefoons zijn voorzien van de Kirin 980-processor. Net zoals de Honor View 20 beschikken de smartphones ook over een cameragat in het scherm, waar de frontcamera in verwerkt zit.

Dit is de Honor 20 Pro

De Honor 20 Pro heeft onder de motorkap een Kirin 980-processor, evenals tot 256 GB aan opslagruimte en 8 GB aan werkgeheugen. Het scherm is 6,26-inch groot en heeft een maximale resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. In dat scherm zit een frontcamera verwerkt. De diameter van de lens is 4,5 millimeter klein. De camera beschikt over 32 megapixel en een opening van f/2.0. Achterop treffen we vier cameralenzen aan, namelijk een 48-, zestien, acht en twee megapixelcamera, die allemaal verschillende functies hebben.

De 48-megapixellens is de hoofdlens en wordt ondersteund door een optische beeldstabilisator, kunstmatige intelligentie en elektronische beeldstabilisatie. Daarnaast is er een autofocusmodus en moet je goede foto’s in het donker kunnen maken. De zestien megapixelcamera gebruik je voor foto’s vanuit grote hoeken (Honor belooft dat de randen niet vervormd worden), terwijl de acht megapixelcamera wordt gebruikt voor drie keer optische zoom en de twee megapixelcamera voor macrofotografie (tot vier centimeter).

De Honor 20 Pro zal straks in twee kleuren beschikbaar zijn, namelijk zwart en blauw. Verder is er een accu met een vermogen 4.000 mAh aanwezig, die voor vijftig procent kan worden opgeladen in dertig minuten. Als software is Magic UI 2.1 geïnstalleerd, dat bovenop Android Pie is gebouwd. Verder zijn er ook allerlei moderne sensoren aanwezig en is er zelfs ondersteuning voor Virtual 9.1 Surround Sound. De prijs van het toestel is 600 euro.

En dit is de Honor 20

De Honor 20 in de basis op de Honor 20 Pro. Dit toestel wordt geleverd met maximaal 128 GB aan interne opslagruimte en 6 GB aan werkgeheugen. De camera’s op de achterkant zijn iets anders. Zo wordt er een andere Sony-sensor gebruikt voor de 48-megapixelcamera en treffen we een twee megapixelcamera aan voor dieptezicht. De acht megapixelcamera voor drie keer optische zoom ontbreekt dus. Verder is de accu wat kleiner (3.750 Mah). De prijs van het toestel is 499 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.