Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram Stories krijgt andere camerainterface en koopopties

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2019, 9:48 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat de camerainterface van Instagram Stories op de schop gaat. Ook komen er koopfuncties aan, waarmee gebruikers bijvoorbeeld kleding kunnen kopen die hun favoriete influencers aan hebben op de gedeelde foto’s.

Camerainterface Instagram Stories op de schop

Er gaan dingen veranderen aan de manier waarop je Instagram Stories gebruikt. Zo komt er onder meer een donatiesticker aan, waarmee influencers volgers mogelijk zover kunnen krijgen dat ze doneren aan een goed doel. Het bedrijf geeft aan dat honderd procent van de inkomsten naar het goede doel gaat. De influencers kunnen zien wie hoeveel geld heeft gedoneerd. Deze functie is vanaf nu beschikbaar in de Verenigde Staten. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de donatiesticker naar alle gebruikers zal komen.

De nieuwe camerainterface wordt wel meteen wereldwijd uitgerold in de komende weken. Alle functies van Instagram Stories zijn straks onderin te vinden in een draaiwiel. Daarnaast komt er een Create Mode aan, waarmee iedereen content zonder foto’s en video’s kan delen. Daarnaast is het zo dat influencers en mediamerken, die meedoen met de creators program van het bedrijf, producten kunnen taggen in hun posts. Gebruikers kunnen daar vervolgens op tappen, het product bekijken en daarna besluiten of ze het willen kopen of niet.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.