Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram test stickers met songteksten voor Stories

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2019, 10:46 CategorieApplicaties

Instagram lijkt aan een nieuwe functie te werken voor Instagram Stories. Het gaat om songteksten die je als sticker kunt plaatsen en automatisch in de juiste volgorde verschijnen met je geplaatste foto of video, de zogenaamde Lyrics Stickers. Deze nieuwe functie vind je mogelijk binnenkort al in een nieuwe update voor Instagram.

De bekende onderzoeker Jane Manchun Wong heeft in een video laten zien hoe dit er dan uitziet. Wil je op de maandagochtend al ‘gerickrolled‘ worden, kijk dan even de onderstaande video. We zien de videoclip van Rick Astley met Never Gonna Give You Up. In de video zien we de songtekst automatisch verschijnen met de video.

Eerder al muziek toevoegen aan Stories

Eerder al was het mogelijk om muziek toe te voegen aan je Stories. De functie werd in mei 2018 gevonden in de code van de applicatie en rolde later dat jaar uit. Nu kun je straks dus ook de bijbehorende songtekst bij afbeeldingen of korte video’s plaatsen. De nieuwe functie schijnt op dit moment getest te worden. Wanneer deze daadwerkelijk in de publieke versie van Instagram zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend. Eerder deze maand werd bekend dat Instagram hashtags met desinformatie over vaccinaties blokkeert en ook heeft de Stories-functie een andere camerainterface gekregen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.