Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

League of Legends komt mogelijk naar mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2019, 10:09 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan verschijnt de populaire moba-titel League of Legends ook voor mobiele apparaten. Naar verluidt werkt ontwikkelaar Riot hieraan, samen met het Chinese moederbedrijf Tencent.

League of Legends voor Android en iOS – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet verschijnt de intens populaire moba-game (moba staat voor multiplayer online battle arena) League of Legends ook voor Android en iOS. Ontwikkelaar Riot zou hier samen met het Chinese moederbedrijf Tencent aan werken. Sterker nog, hier schijnt al een jaar aan gewerkt te worden, schrijf Reuters. Voorlopig zou je de game echter nog niet kunnen spelen, aangezien de release vooralsnog staat gepland voor 2020. Zelf heeft de ontwikkelaar het bestaan van de game nog niet bevestigd.

Mocht er inderdaad een mobiele versie van League of Legends komen, dan is dat met name belangrijk voor de Chinese markt, waar mobiele games veel populairder zijn. Zo kan de populariteit alleen maar toenemen. Bovendien is het zo dat, wanneer de geruchten kloppen, het spel in de voetsporen zal treden van andere populaire pc-spellen die de overstap naar mobiele apparaten maakten, zoals PUBG, Fortnite en Hearthstone. In het verleden zou Riot het idee van haar moederbedrijf echter al eens hebben afgeslagen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.