Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mario Kart Tour bevat microtransacties en een gatcha-systeem

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2019, 10:32 CategorieGaming

De Mario Kart Tour-bèta is nu beschikbaar in Japan en de VS, waardoor de eerste informatie over de titel nu gelekt is op het internet. De game bevat microtransacties en een gatcha-systeem, waarmee spelers digitale munten in kunnen zetten voor willekeurige prijzen.

Dit weten we nu over Mario Kart Tour

Omdat Japanners en Amerikanen nu meedoen met de bèta van Mario Kart Tour, ligt de eerste info over de game op straat. Kotaku schrijft dat het spel is voorzien van microtransacties en een gatcha-systeem, waarbij spelers digitale munten inzetten voor willekeurige prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld met vijf groene edelstenen een personage, kart of glider vrijspelen. Sommige personages of items bieden voordelen aan op specifieke tracks, dus wil je zo veel mogelijk van alles hebben. Daarnaast is er tevens een staminasysteem aanwezig.

Zo’n staminasysteem zorgt ervoor dat je niet razendsnel door het spel gaat. Want als je hartjes binnen het systeem op zijn, kun je tijdelijk niets. Je kunt weer spelen als de hartjes gevuld zijn (door te wachten of door echt geld te besteden). Op het forum van Reset Era wordt verder gemeld dat je de bekendere personages mag verwachten in het rooster. Daarnaast zullen er banen worden overgenomen uit allerlei verschillende Mario Kart-titels. De kart rijdt overigens automatisch: je stuurt door de auto heen en weer te vegen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.