Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer Pokémon uit Sinnoh beschikbaar in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2019, 10:32 CategorieGaming

Spelers van Pokémon Go kunnen wederom de straat op, op zoek naar nieuwe Pokémon die onlangs zijn toegevoegd aan de videogame. Er zijn namelijk meer Pokémon uit Sinnoh toegevoegd. Ook zijn er speciale lures beschikbaar voor het evolueren van bepaalde beesten.

Meer beesten voor Pokémon Go

De populaire augmentedrealitygame Pokémon Go is wederom voorzien van nieuwe beesten, beesten die voor het eerst zijn ontdekt in de Sinnoh-regio (Pokémon Diamond, Pearl en Platinum). Je kunt daardoor nu monsters als Cherubi, Gible, Hippopotas en meer tegenkomen in het wild en uit eieren verkrijgen. Daarnaast zijn er flinke verbeteringen doorgevoerd aan de lure modules. Zo zijn er nu drie nieuwe modules beschikbaar, die in staat zijn bepaalde Pokémon te evolueren: de Glacial Lure Modules, Mossy Lure Modules en Magnetic Lure Modules.

Je kunt deze speciale modules nu aanschaffen in de in-game winkel, maar later zullen ze ook als beloning voor het voltooien van opdrachten beschikbaar worden gesteld. Met de lures kun je niet alleen specifieke Pokémon aantreffen, ook kun je Pokémon als Magneton, Nosepass en Eevee laten evolueren. Mocht de evolutie gebeuren terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wil, dan kun je er altijd voor kiezen om die te annuleren. Verder is de aanval Earth Power beschikbaar. Dit is een krachtige Ground-aanval, die ook de defense omlaag kan brengen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.