Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola One Vision aangekondigd: 21:9, Android One en 48 megapixel

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2019, 17:24 CategorieAndroid

Motorola heeft een nieuwe smartphone aangekondigd als opvolger van de Motorola One uit 2018. De Motorola One Vision is een toestel met een 21:9-beeldverhouding, Android One en een 48-megapixel camera die gebruikmaakt van Quad Pixel-technologie.

De Motorola One Vision heeft een Full HD-scherm van 6,3-inch in een 21:9-beeldverhouding. Dit zou het toestel volgens het bedrijf zeer geschikt moeten maken voor het kijken van films en series. Het toestel draait op een octa core-processor en beschikt over 128 GB opslaggeheugen.

Het toestel heeft een dubbele achtercamera met een hoofdcamera van 48 megapixel en een dieptecamera. De hoofdcamera maakt gebruik van Quad Pixel-technologie, waarbij vier pixels tot één grote pixel van 1,6 µm wordt gecombineerd. Dit levert foto’s van twaalf megapixel op met minder ruis en een betere helderheid. Optische beeldstabilisatie is aanwezig, net als een speciale nachtmodus. De camera’s maken gebruik van kunstmatige intelligentie om betere foto’s te kunnen maken. Aan de voorkant vinden we een selfiecamera van 25 megapixel. Motorola gaat hierbij Samsung en Honor achterna, want de selfiecamera is te vinden in een gaatje in het display. De batterij heeft een capaciteit van 3.500 mAh en ondersteunt snelladen. Het toestel draait op een schone versie van Android, namelijk Android One (Android 9.0 Pie).

Eerder gelekte informatie

Het persbericht van Lenovo/Motorola was erg karig met informatie over het toestel. Eerder gelekte informatie via WinFuture liet zien dat het 6,3″-scherm een resolutie heeft van 2.520 bij 1.080 pixels, de octa core-processor een Samsung Exynos 9609, er 4 GB werkgeheugen aan boord is en de dieptecamera vijf megapixel heeft.

De Motorola One Vision ligt vanaf 1 juni in de winkels voor een bedrag van 299,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.