Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola One Vision met 21:9-scherm vanaf morgen verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2019, 12:43 CategorieAndroid

Op 15 mei werd de Motorola One Vision aangekondigd. De smartphone heeft een camera van 48 megapixel met Quad Pixel-technologie, een 21:9-scherm en Android One. Het nieuwe toestel van Lenovo/Motorola ligt vanaf morgen, 1 juni, in de Nederlandse winkels.

De Motorola One Vision heeft een full hd-scherm in 6,3-inch in een opvallende 21:9-beeldverhouding. Veel films en series zijn in deze verhouding opgenomen, zodat je een kleine bioscoopervaring naar je smartphone brengt. Aan boord vinden we een octa-core processor, 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen.

Achterop vinden we een dubbele achtercamera met een hoofdcamera van 48 megapixel met Quad Pixel-technologie. Deze combineert vier pixels in 1.6µm tot één scherpe en heldere foto van twaalf megapixel. Ook optische beeldstabilisatie en een nachtmodus zijn aanwezig. De tweede camera is een dieptecamera en stelt je in staat om foto’s te maken met een scherpe voorgrond en wazige achtergrond. De camera voorop vinden we in een gaatje in het display en herbergt een camera van 25 megapixel. De batterij heeft een capaciteit van 3.500 mAh en deze kun je ook middels snellaadtechnologie opladen.

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola One Vision draait op Android One (9.0 Pie). Het toestel ligt vanaf morgen, 1 juni, in de winkels. Het toestel is dan te koop voor een bedrag van 299.99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.