Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 en 3T ontvangen de update naar Android Pie

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2019, 15:00 CategorieAndroid

OnePlus heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 3 en OnePlus 3T de update naar Android Pie ontvangen. De uitrol is nu begonnen en brengt de oude toestellen bijna op hetzelfde niveau als de meest recente OnePlus-telefoons.

Android Pie voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Vanaf vandaag begint de uitrol van de Android Pie-update voor de oudere smartphones OnePlus 3 en OnePlus 3T. De reden dat deze smartphones worden voorzien van de nieuwste versie van Android, heeft te maken met het feit dat de toestellen nog steeds gebruikt worden door eigenaars. Beide telefoons werden in 2016 uitgebracht, dat is in telefoonjaren een eeuwigheid geleden. Normaal gesproken krijgen telefoons tot twee jaar aan software-updates en tot drie jaar aan beveiligingsupdates.

Dit omvat de software-update:

 • Android 9.0 Pie
 • Nieuwe user interface op basis van Pie
 • Beveiligingspatchniveau van april 2019
 • Nieuwe niet-storenmodus met aanpasbare instellingen
 • Nieuwe Gaming mode 3.0
 • Tekstnotificatiemodus
 • Notificaties voor third-party telefoonapps
 • Diepe integratie met Google Duo
 • Cameraverbeteringen
 • Google Les is geïntegreerd

Wanneer de update precies zal arriveren is op het moment van schrijven helaas niet bekend. OnePlus is doorgaans vrij vlot met het uitbrengen en uitrollen van updates. Dus mocht je één van deze twee toestellen nog hebben, dan is de kans vrij groot dat je hier binnenkort een notificatie over ontvangt.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.