Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 7 lijkt op OnePlus 6T, maar krijgt veel betere specs’

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2019, 9:42 CategorieAndroid

OnePlus brengt dit voorjaar twee toestellen op de markt. Naast een Pro-versie, verschijnt er ook een normaal OnePlus 7-model. Dit model moet sterk gaan lijken op de OnePlus 6T, maar krijgt onder de motorkap wel verbeteringen doorgevoerd.

Design en specs OnePlus 7 gelekt

Je zou bijna vergeten dat OnePlus dit voorjaar twee smartphones uitbrengt. Naast het Pro-model, waar we al veel over hebben gehoord, komt er namelijk ook een reguliere OnePlus 7 uit. Deze telefoon moet qua design gaan lijken op de OnePlus 6T, inclusief de waterdruppelnotch aan de bovenkant, de in-display vingerafdrukscanner en de dubbele camera aan de achterkant. Onder de motorkap mag je wel veranderingen verwachten. Zo krijgt ook dit toestel de beschikking over de Qualcomm Snapdragon 855-processor.

Die wordt vergezeld door 6 tot 8 GB aan werkgeheugen en 128 tot 256 GB aan interne opslagruimte. De primaire cameralens aan de achterkant beschikt over 48-megapixel, net zoals het Pro-model. De tweede lens wordt mogelijk gebruikt voor dieptedata. Daarnaast zal er een accu van 3.700 mAh aanwezig zijn. Op 14 mei organiseert OnePlus wereldwijd persevenement waar beide toestellen officieel zullen worden onthuld. De verwachting is dat de prijs van de OnePlus 7 wel relatief laag blijft, in tegenstelling tot het Pro-model.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.