Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 7 Pro met dunne schermranden te zien op renders’

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2019, 9:16 CategorieAndroid

Er zijn renders in hoge resolutie gelekt waarop we mogelijk het design van de OnePlus 7 Pro te zien krijgen. Zoals het er nu naar uitziet krijgt de smartphone gebogen schermranden, vergelijkbaar met de randen op recente Samsung- en Huawei-vlaggenschepen.

Renders tonen design OnePlus 7 Pro – gerucht

Het duurt nu niet lang meer voordat de OnePlus 7 Pro wordt aangekondigd. Op 14 mei moet het gaan gebeuren, en tot die tijd kunnen we erop rekenen dat er nog wat details, renders en foto’s zullen lekken. Vrijdag zijn er in elk geval high-res renders gelekt waarop we het design alvast te zien krijgen (mocht het toestel op de afbeeldingen inderdaad de 7 Pro zijn). De renders zijn gedeeld door Winfuture en lijken veel gelekte informatie te bevestigen. Zo komen we achterop bijvoorbeeld de drie camera’s tegen.

Deze cameramodule bestaat onder meer uit een camerasensor van 48-megapixel. Ook kan er tot drie keer optisch ingezoomd worden. Daarnaast zien we dat het scherm gebogen schermranden krijgt zoals we die zijn tegengekomen op recente Samsung- en Huawei-vlaggenschepen en krijgen we alvast een indruk van de beschikbare kleuren. Er komt een zwarte versie aan, genaamd Mirror Grey, en een blauwe, die een opvallend kleureneffect heeft en overloopt in een andere kleur blauw. 14 mei horen we er alles over.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.