Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Reno 10x Zoom krijgt update met 60x digitale zoom

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2019, 15:43 CategorieAndroid

Vorige maand waren we aanwezig bij de presentatie van de Oppo Reno-serie in Zürich. Hier werden twee verschillende modellen voor de Nederlandse markt gepresenteerd. De Oppo Reno en de Oppo Reno 10x Zoom hebben beide een kenmerkende schuine pop-up camera, terwijl de Reno 10x Zoom-editie, de naam zegt het al, de mogelijkheid heeft tot 10x hybride zoom. Middels een update wil de fabrikant echter nog meer met de zoomlens gaan doen.

Toen de Oppo Reno 10x Zoom werd aangekondigd beschikte het toestel over 5x optische zoom middels de periscoopcamera. De 10x hybride zoom wordt gehaald door een mix van optische zoom en digitale zoom, waarbij de hardware en de software samenwerken om de 10x zoom te halen en het kwaliteitsverlies alsnog minimaal is. Daarna gaat het toestel over op digitale zoom. De versie die in Azië al op de markt is verschenen, en hier begin juni wordt verwacht, beschikt over maximaal 20x digitale zoom. Oppo wil de digitale zoom middels een update gaan vergroten tot 60x digitale zoom. Ter vergelijking, de Huawei P30 Pro beschikt over maximaal 50x digitale zoom.

Update eerst in Taiwan uitgerold

De update moet als eerste in Taiwan worden uitgerold en zal naar verwachting ook in ons land beschikbaar zijn wanneer de Reno 10x Zoom-editie hier begin juni op de markt verschijnt. De reguliere versie van de Oppo Reno ligt op 10 mei bij ons in de winkels.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.