Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Company onthult drie apps voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2019, 9:28 CategorieApplicaties

The Pokémon Company heeft drie nieuwe apps onthuld die in de komende maanden verschijnen voor Android en iOS. Zo verschijnt er onder meer een game waarin je het kunt opnemen tegen enkele populaire trainers uit de franchise.

Drie nieuwe Pokémon-apps voor smartphones en tablets

In 2020 verschijnt er een app genaamd Pokémon Sleep, waar je slaap de gameplay beïnvloedt. Het doel van het spel is mensen een reden geven om enthousiast wakker te worden in de ochtend. Daarvoor gaat The Pokémon Company wederom de samenwerking aan met Nintendo, voor een apparaat dat Pokémon Go Plus + genoemd wordt. Dit is een slaapmeetapparaat dat in verbinding staat met de videogame. Er zullen updates verschijnen met gameplay die ontworpen zijn met slaap en rust in het achterhoofd.

Daarnaast verschijnt in 2020 de app Pokémon Home. Dit wordt een cloudopslagdienst waarmee je al je monsters uit verschillende games kunt beheren uit games als Pokémon Go, Pokémon Let’s Go en Pokémon Sword en Shield. Ook kun je Pokémon overzetten vanuit Pokémon Bank, de eerder gelanceerde cloudopslagdienst voor al je Pokémon uit de games Black, White, X, Y, Sun, Moon, Ultra Sun en Ultra Moon evenals de beesten die je vanuit eerdere titels hebt overzet. Het moet een allesomvattende dienst gaan worden voor Android en iOS.

Verder is bekendgemaakt dat de ontwikkelaar van mobiele games DeNa, die al een tijdje samenwerkt met Nintendo, momenteel werkt aan een nieuwe Pokémon-game genaamd Pokémon Masters. In dit spel neem je het op tegen een aantal populaire trainers uit de franchise. Je krijgt toegang tot trainergevechten zoals je die kent uit de hoofdspellen, maar dan geoptimaliseerd voor smartphoneschermen. De verwachting is dat deze titel later dit jaar moet verschijnen, voor Android- en iOS-systemen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.