Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go krijgt event door release van Detective Pikachu-film

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2019, 9:24 CategorieGaming

Pokémon Go krijgt een speciaal evenement dat is gebaseerd op de Detective Pikachu-film, die vanaf deze week in de bioscoop draait. Zo krijg je onder meer toegang tot speciale items en meer raid battles. Het evenement duurt een paar dagen.

Detective Pikachu-event in Pokémon Go

Tussen 7 en 17 mei aanstaande kun je een speciaal Detective Pikachu-evenement verwachten in de wereld van Pokémon Go. Binnen die tien dagen kun je een aantal dingen verwachten. Zo kan het gebeuren dat de speciale Pikachu met een detectivehoed tevoorschijn komt wanneer je een foto probeert te maken van een Pokémon. Vervolgens kun je die Pikachu dan ook nog eens vangen. Daarnaast komen er meer raid battles aan waarin spelers het moeten opnemen tegen Pokémon die je later ook allemaal in de film kunt bekijken.

Verder kun je rekenen op meer Field Research met die Pokémon in de hoofdrol en is het zo dat je die beesten ook vaker in het wild zult tegenkomen dan voorheen het geval was. Bovendien kunnen trainers ook een speciale Shiny Aipom verwachten. Mocht je hem tegenkomen, vergeet hem dan vooral niet te vangen. Als laatste zijn er meer avataritems voor je Pokémon-trainer.  Uiteraard zijn deze items gebaseerd op de Detective Pikachu-film. Zo kun je onder meer een speciale hoed en een speciaal t-shirt proberen te verkrijgen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.