Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Promotiemateriaal Google Pixel 3a legt nadruk op details

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2019, 9:37 CategorieAndroid

Er is promotiemateriaal gelekt van de Google Pixel 3a. Het materiaal legt de nadruk op enkele details van de smartphones. Zo moeten de toestellen onder meer worden voorzien van drie jaar aan updates voor het besturingssysteem.

Google Pixel 3a-details op promotiemateriaal

De website Droid-Life heeft afbeeldingen gepubliceerd van promotiemateriaal van de nog onaangekondigde Google Pixel 3a en Pixel 3a XL. Ook bevestigt de website enkele specificaties die al eerder waren gelekt, zoals de 12,2-megapixel Dual Pixel-achtercamera, de acht megapixel-frontcamera, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Ook zal Active Edge aanwezig zijn voor Google Assistent-bediening. De kleine Pixel heeft een 5,6″-scherm, terwijl het grote model beschikt over maar liefst 6-inch.

Het gelekte promotiemateriaal van de Google Pixel 3a legt verder de nadruk op Night Sight, een avondmodus voor de camera, naast het feit dat je onbeperkt foto’s kunt opslaan met Google Foto’s. Daarnaast krijgen de toestellen direct toegang tot Android 9.0 Pie en mogen daarna nog eens rekenen op drie jaar aan updates voor het besturingssysteem. Verder zal Google een speciale usb-dongle in de doos doen (usb-a naar usb-c), zodat je persoonlijke informatie en contactgegevens kunt overzetten vanaf een oudere smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.