Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reguliere model OnePlus 7 vanaf vandaag vooruit te bestellen

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2019, 9:36 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant OnePlus heeft woensdag bekendgemaakt dat het reguliere model van de OnePlus 7 vanaf nu vooruit te bestellen is. Het toestel heeft een vanafprijs van 559 euro. Het duurdere model met meer geheugen zal voor 609 euro aangeboden worden.

OnePlus 7 nu te bestellen

De OnePlus 7 is vanaf vandaag te bestellen bij de officiële verkooppartners van het Chinese bedrijf, namelijk T-Mobile en Belsimpel. Wie gebruikmaakt van deze pre-order ontvangt het toestel begin juni. Op 4 juni zal het toestel officieel verkrijgbaar zijn op de website van het bedrijf. Het apparaat beschikt onder meer over de Qualcomm Snapdragon 855-chipset, ufs 3.0-geheugen, Dolby Atmos-stereoluidsprekers, RAM Boost, nieuwe schermontgrendelingstechnologie en de UltraShot-engine, die we ook tegenkomen op de OnePlus 7 Pro.

De OnePlus 7 heeft cameraopstelling met twee lenzen; het Pro-model beschikt over drie lenzen. De hoofdsensor op de smartphone is voorzien van Sony’s IMX586, een 48-megapixel, halve inch grote sensor met een diafragma van f/1.7, en optische en elektronische beeldstabilisator. De tweede camera is vijf megapixelsensor. De Mirror Gray-versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag is verkrijgbaar voor 559 euro, terwijl de Mirror Gray-variant van 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslag weggaat voor een bedrag van 609 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.