Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lanceert Galaxy M20 met Infinity-V display

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2019, 14:12 CategorieAndroid

Samsung heeft een goedkope telefoon aangekondigd die alleen bij Bol.com te koop zal zijn: de Samsung Galaxy M20 met Infinity-V display. De telefoon heeft een adviesprijs van 209 euro en zal vanaf deze week verkrijgbaar zijn in Nederland.

Dit is de Samsung Galaxy M20

De Samsung Galaxy M20 heeft een 6,3″-display met een fhd+-resolutie. Dat scherm wordt Infinity-V genoemd, maar is in feite een voorkantvullend display met een druppelnotch. Onder de motorkap zit onder meer een 5.000 mAh-batterij. De energiebesparingsfuncties zorgen bovendien voor een laag stroomverbruik. Met de snellaadfunctie kijk je met tien minuten opladen één uur video of luister je zeven uur lang naar muziek. Verder is aanwezig: de Exynos 7904-processor, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan uitbreidbare opslagruimte.

De Dual Camera van de Galaxy M20 beschikt over Live Focus. Met de Bokeh-modus voeg je scherptediepte toe aan foto’s, terwijl je met de Ultra Wide Camera brede foto’s kunt maken. De hoofdcamera aan de achterkant heeft dertien megapixel en Scene Optimizer. Deze modus herkent situaties en geeft je zo de juiste instellingen voor de meest sprekende foto. De tweede camera beschikt over vijf megapixel, terwijl de frontcamera over acht megapixel beschikt. Daarnaast draait het toestel op Android 8.1, met daarover de eigen schil van Samsung.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.