Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speel nu als John Wick in nieuwe modus voor Fortnite

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2019, 15:05 CategorieGaming

Na evenementen met The Avengers en een vermelding voor Wreck-It Ralph 2: Ralph Breaks the Internet is het nu tijd voor het volgende crossover-evenement in het populaire Battle Royale-spel Fortnite. Altijd al in de huid van Keanu Reeves willen kruipen? Dat kan nu ter promotie voor de aankomende film John Wick: Chapter 3.

Het nieuwste crossover-evenement in Fortnite staat in het teken van John Wick: Chapter 3. Vanaf vandaag kun je de legendarische skin John Wick kopen in de item shop voor 2000 V-Bucks. Daarnaast is er een nieuwe tijdelijke modus genaamd ‘Wick’s Bounty’. Ontwikkelaar Epic Games omschrijft de nieuwe tijdelijke modus als volgt:

The High Table has opened a new contract. It’s up to you to collect the bounty. Stay alive and collect gold tokens by eliminating the other bounty hunters. The first one to fulfill the order wins, but be careful how far ahead you get, as you will become a target for everyone else.

Ontgrendel nieuwe cosmetische items in Wick’s Bounty

Vorige week al verscheen het huis van John Wick in het spel en de skin was ook al eerder gelekt. Nu kun je dus met John Wick aan de slag in de nieuwe modus Wick’s Bounty. De modus laat je ook nieuwe cosmetische spullen ontgrendelen en komt met een eigen serie challenges.

  • Delen:
Huawei P30 Pro
Android Pie (9.x)

Reacties

  1. beau
    07 juni, 2019 om 15:05

    fornite is het leukste spel van de wereld 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.