Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telefoonhoesjes tonen uiterlijk van OnePlus 7-serie

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2019, 11:07 CategorieAndroid

Morgen worden de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro officieel gepresenteerd. Alhoewel er tot op heden al veel informatie over de nieuwe smartphones zijn uitgelekt, geeft een nieuw lek van telefoonhoesjes voor de beide toestellen ons nog een beter idee van het uiterlijk van de nieuwe smartphones. Website WinFuture heeft de afbeeldingen in handen gekregen en geeft ons ook meer informatie over de specificaties van het nieuwe toestel.

Zo krijgt de OnePlus 7 Pro een pop-up camera die uit de behuizing omhoog komt en vinden we achterop drie camera’s terug die verticaal geplaatst zijn. De hoofdcamera is 48 megapixel en heeft een Sony IMX586-sensor met een diafragma van f/1.6. Daarnaast vinden we een groothoeklens (zestien megapixel) van 117 graden met een diafragma van f/2.2 en een acht megapixel zoomlens met 3x optische zoom. De reguliere OnePlus heeft een waterdruppel-design met een kleine notch. Op dit model vinden we twee camera’s aan de achterkant terug.

Officiële presentatie op 14 mei

De OnePlus 7 Pro zou een amoled-scherm van 6,67-inch krijgen op 90 Hertz. De resolutie van het scherm is 3.120 bij 1.440 pixels. Het toestel zou gaan draaien op een Snapdragon 855-processor en zou tot 12 GB aan werkgeheugen gaan krijgen. We hoeven niet lang meer te wachten op de officiële presentatie van OnePlus. Morgen zullen de smartphones officieel worden onthuld. Meer afbeeldingen van beide toestellen vind je op de website van WinFuture.de.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.