Valve lanceert Steam Chat-applicatie voor Android en iOS

22 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
steam-chat-android

Valve heeft een nieuwe app gelanceerd op Android en iOS: Steam Chat. Zo kun je ook onderweg contact houden met je vrienden op Steam en hoef je dus niet per se achter je computer te zitten. De applicatie is nu gratis beschikbaar.

Download Steam Chat

Valve, platformhouder van gamewinkel Steam en ontwikkelaar van verschillende videogames, heeft een nieuwe app gelanceerd voor Android en iOS, genaamd Steam Chat. Deze app omvat enkele populaire functies van het Steam-programma op de computer, voornamelijk gericht op de communicatie tussen jou en je vrienden. Zo kun je één-op-één met je vrienden chatten, zijn er groepchats beschikbaar en kun je zelf de notificaties instellen. Op moment van schrijven is de functie voice chat helaas nog niet beschikbaar.

Valve zegt wel dat eraan gewerkt werkt, dus misschien komen we die laatstgenoemde functie nog op een later moment tegen binnen de applicatie. De laatste tijd zet Valve steeds meer in op Android en iOS. Zo bracht het bedrijf vorige week nog de app Steam Link Anywhere uit in de App Store, terwijl die al ruim een jaar in Google Play staat. Met deze app is het mogelijk de spellen die je op Steam gekocht hebt, te spelen op mobiele apparaten. Je moet hiervoor wel in hetzelfde netwerk zijn als de pc waar de games op geïnstalleerd staan.

Steam Chat

Reacties (0)