Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Verlengde schermafdrukken komen straks naar Android R toe’

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2019, 10:11 CategorieAndroid

Dave Burke, die bij Google het team leidt dat aan Android werkt, laat weten dat verlengde screenshots in de planning staan voor Android R. En dat terwijl eerder aangegeven werd dat het niet mogelijk is om deze functie standaard in te bouwen.

Verlengde screenshots voor Android R

Verlengde schermafdrukken komen naar Android toe als standaardfunctie, zoals het er nu naar uitziet. Dat heeft Dave Burke, die bij Google werkt aan het Android-besturingssysteem, laten weten op Twitter. De functie staat vooralsnog in de planning voor Android R, de volgende versie van het os. En dat terwijl eerder nog werd aangegeven dat het technisch gezien niet mogelijk was, maar nu wordt dus iets anders beweerd. Helaas heeft Burke niet bevestigd dat de functie daadwerkelijk komt, maar er wordt dus wel aan gewerkt.

Dave Burke en zijn team zien het als een uitdaging om de functie gereed te maken voor Android R. Het is nu natuurlijk nog maar afwachten of het daadwerkelijk gaat lukken of niet, maar Burke heeft een goede reputatie. Wanneer de man laat weten dat er ergens aan gewerkt wordt, dan zien we die functie vaak ook terug in de nieuwe Android-versie. Dit is overigens ook de eerste keer dat medewerkers van Google praten over de volgende versie van Android, terwijl Android Q nog moet worden vrijgegeven voor iedereen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.