Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ADV: Een visum voor Vietnam gewoon op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2019, 10:12 CategorieGesponsord

Je droomt er al jaren van; Een wereldreis naar een geweldige bestemming. De bekende toeristische trekpleisters zoals Parijs, New York of Rio zijn niet hip. Een culturele bestemming die de laatste jaren in populariteit stijgt is Vietnam. Met een Nederlands paspoort kan je de hele wereld over, maar voor Vietnam is wel een visum verplicht. Of het nu het weer, cultuur, de geschiedenis of het eten is, in Vietnam kan je goed terecht. Niets voor niets dat er een Top Gear special aan Vietnam is besteed. Perfect mediamateriaal om eens uitgebreid te kijken op je gloednieuwe Samsung Tab S6 of je Apple IPad. Maar zou het niet gaaf zijn als je het visum Vietnam gewoon op je tablet kunt regelen en ontvangen. We leven toch in een digitale eeuw.

Er zijn in de nieuwe digitale wereld een hoop ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen zouden ervoor zorgen dat je identiteit een digitale vorm krijgt. Dat zou dus kunnen betekenen dat je met je eigen tablet de wereld over kan reizen. Je tablet zou dan je paspoort, visum en zelfs je inenting boekje zijn. Dit wordt mogelijk met de komst van de blockchain technologie. Er zijn al pilots gestart in Canada en Nederland. Misschien lijkt dit nu allemaal op toekomstmuziek, de digitale stap is al dichterbij dan je denkt. Een visum voor Vietnam aanvragen kan namelijk al digitaal. Dus begin maar past met plannen van een reis naar Vietnam. Een bezoek aan de ambassade is niet eens meer nodig. Het kan allemaal achter de tablet.

Na een Top Gear special van anderhalf over Vietnam gekeken te hebben, is de tablet nog lang niet leeg. Al die mooie beelden die in hoge resolutie voorbijkwamen, worden steeds aantrekkelijker. Plak er dan gewoon een aflevering van Bizarre Foods in Vietnam achteraan.  De aflevering begint in Ho Chi Minh City en is te vinden op YouTube. Naast de gebruikelijke kip, eend en varkens gerechten, nemen de gerechten met waterrat of stekelvarken exponentieel in populariteit toe. Als je dan toch het visum voor Vietnam digitaal op je tablet aan het regelen bent, regel dan meteen ook je vaccinaties voor Vietnam. Dan kan je met een gerust hart aan stekelvarken gerecht beginnen.

Het is zover, alles op de tablet geregeld. Vlucht, reis, hotel, taxi en alle papieren. Papieren? Maar alles staat toch digitaal op je tablet? Dat visum voor Vietnam kan toch gewoon gescand worden van je 10.5 inch 2560×1600 super AMOLED-scherm? Niet helemaal. Je paspoort is ook niet digitaal op je tablet. Het visum voor Vietnam moet je ook gewoon uitprinten en meenemen. Maar dat is ook gewoon een kwestie van een druk op het scherm. Het is eenvoudiger dan een Apple IPad voorzien van een update. De tablet wordt met dit soort digitale oplossingen steeds meer een vervanger voor een laptop. Het zal niet lang meer duren voordat tablets de desktop en de laptop gaan vervangen. De techniek is er al, nu de softwarematige op alle facetten nog.

Dit bericht is geschreven in samenwerking met Visum Vietnam.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.