Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android Q krijgt Dynamic System Update en betere gezichtsherkenning

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2019, 10:31 CategorieAndroid

Er is een nieuwe bèta van Android Q beschikbaar, waardoor er wederom nieuwe informatie over de nieuwste Android-versie beschikbaar is. Zo krijgt het besturingssysteem een functie genaamd Dynamic System Update, waarmee je tijdelijk nieuwe Android-versies uitproberen kunt.

Nieuwe functies voor Android Q

De vierde bèta van Android Q is nu beschikbaar. De bèta introduceert onder meer de functie Dynamic System Update. Met deze optie is het mogelijk tijdelijk nieuwe Android-versies uit te proberen. Wanneer je dat doet, dan kan het zijn dat je systeem instabiel wordt en er anders uit gaat zien; het betreft immers de meest kale versie van Android die Google maar kan uitbrengen. De update moet wel worden aangeboden door Google of een provider. Ben je de update zat, dan hoef je alleen maar je smartphone of tablet opnieuw op te starten.

Daarnaast is er de verborgen Face authentication-functie gevonden. Zo kunnen gebruikers instellen dat de ogen geopend moeten zijn voor gezichtsherkenning. In de code van de gevonden mogelijkheid staan verwijzingen naar andere opties, zoals het kunnen inloggen bij apps of het verifiëren van mobiele betalingen via gezichtsherkenning. Verder zou iemand ook het resetten van een telefoon of tablet kunnen initiëren, zoals je dat normaal doet met een pincode of vingerafdruk. Android Q verschijnt in het derde kwartaal van 2019.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.