Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gifjes direct te delen vanuit Google Afbeeldingen op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2019, 9:37 CategorieAndroid

Gebruikers kunnen voortaan direct vanuit Google Afbeeldingen op Android en iOS een grappig gifje delen. Dat gaat via het ingebouwde deelmenu. Zo moet het voor gebruikers gemakkelijk worden dat ene grappige plaatje te vinden en te delen met hun vrienden.

Gifjes delen vanuit Google Afbeeldingen

Het is vaak grappig om gifjes te sturen naar je vrienden. Steeds meer apps bouwen dan ook een zoekmachine voor die bewegende afbeeldingen zonder geluid in, maar je kunt helaas niet altijd vinden waar je precies naar op zoek bent. Daarom is het goed om te weten dat je voortaan gifjes kunt vinden en verzenden vanuit Google Afbeeldingen op Android en iOS, via het ingebouwde deelmenu. Mocht je al het Gboard-toetsenbord gebruiken, dan heb je deze nieuwe functie eigenlijk niet nodig: het betreft namelijk dezelfde zoekmachine.

Maar we kunnen ons voorstellen dat je een ander toetsenbord of berichtendiensten gebruikt die geen ingebouwde zoekmachine hebben voor gifjes en dus is het maar wat handig dat je nu ook op Google Afbeeldingen kunt rekenen. Wanneer je naar gifjes zoekt, dan kom je voortaan een prominente knop tegen voor het delen van de afbeelding. Tap daarop en je kunt de gif gemakkelijk delen in allerlei verschillende applicaties. De nieuwe functie werkt niet alleen op Android en iOS, maar is ook te gebruiken binnen de Google Chrome-browser.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.