Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Chrome-update voegt donkere modus en wachtwoordmanager toe

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2019, 10:31 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Chrome. De browser heeft nu officieel een donkere modus en een wachtwoordmanager. Die laatste optie kan helpen bij het verzinnen van een sterk en uniek wachtwoord, dat altijd een goed gegeven is.

Download de update voor Google Chrome

Er is nu een update voor Google Chrome beschikbaar. De update voegt onder meer een wachtwoordmanager toe. Deze manager kan bovendien gebruikers helpen bij het formuleren van een sterk en uniek wachtwoord. Ook kun je de wachtwoorden die al opgeslagen zijn opzoeken. Wanneer je een website bezoekt waarvan je het wachtwoord van je profiel opgeslagen hebt, kun je dat inzien door op het sleutelicoontje te tappen. Uiteraard kan Chrome je ook meteen inloggen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te typen.

Mocht je nog geen wachtwoord ingesteld hebben, dan kan Chrome je daar overigens ook meteen bij helpen. Daarnaast is er nu officieel een donkere modus toegevoegd, waardoor je die niet meer met een omweg hoeft te activeren. Voortaan tref je de optie aan onder Instellingen > Thema’s. Daar kun je instellen wanneer het donkere thema wordt geactiveerd. Bijvoorbeeld wanneer de batterijspaarstand aan staat. Of je stelt hem gewoon als standaard thema in. Voor deze nieuwe functies heb je wel Google Chrome-versie 75 nodig.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.