Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 13 voor iPhones: deze toestellen krijgen de update

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2019, 10:26 CategorieiPhone

iOS 13 zal dit najaar te downloaden zijn voor veel verschillende iPad- en iPhone-modellen. In dit artikel lees je om welke modellen het gaat. Daar waar vorig jaar iedereen mee kon doen vanaf iOS 11, zien we nu dat enkele apparaten niet meer ondersteund worden.

Dit is er nieuw in iOS 13

Uiteraard is het zo dat iOS 13 een hoop nieuwe dingen met zich meebrengt. Zo legt Apple dit jaar de nadruk op een donker thema voor het besturingssysteem en de eigen applicaties. Dit is niet alleen rustiger voor de ogen, je accu zou ook iets langer kunnen doen met de beschikbare energie. Je hoeft dit niet handmatig te activeren aan het einde van de dag, aangezien het systeem rekening kan houden met zonsondergang en zonsopgang. Voor meer en uitgebreide informatie over het os, kun je in dit artikel terecht.

Deze iPhones krijgen iOS 13

Daar waar iedereen met iOS 11 kon overstappen naar iOS 12, zien we nu dat dit niet het geval is wanneer je van iOS 12 naar iOS 13 wil gaan. In totaal gaat het om twee generaties aan apparaten. In het specifiek zijn dit de iPhone 5, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Hieronder staat de volledige lijst met devices die straks iOS 13 kunnen downloaden en installeren.

Voor de volledigheid: ook de iPod Touch van de zevende generatie kan de update verwachten.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.