Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 7 Pro binnenkort verkrijgbaar in limited Almond-editie

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2019, 14:38 CategorieAndroid

OnePlus komt met een nieuwe limited edition van de OnePlus 7 Pro. Het gaat om de smartphone in de speciale kleur ‘Almond’, dat vanaf eind juni in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar zal zijn.

Deze limited edition van de OnePlus 7 Pro straalt een subtiele gouden gloed uit. Hiervoor heeft het bedrijf een speciaal dun folielaagje onder het glazen oppervlak van de smartphone aangebracht. Het licht dat op dit folielaagje valt zorgt voor een verstrooiing van het licht, waardoor afwisselend een glanzend en een mat effect zal optreden. Ook de pop-up camera van het toestel is afgewerkt met een gouden laagje.

Ondanks dat de OnePlus 7 Pro het duurste toestel van OnePlus tot op heden is, vallen met name de hoge verversingssnelheid van het scherm, de veel betere camera’s en de stereospeakers positief op, ook al heeft het toestel geen koptelefoonaanlsuiting en is het toestel niet voorzien van een certificaat voor waterdichtheid. In onze review van de OnePlus 7 Pro kon je lezen dat het toestel wellicht niet perfect is, maar daar wel heel dicht bij in de buurt komt.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 7 Pro limited edition Almond kun je vanaf vandaag als pre-order bestellen bij Belsimpel. Deze speciale editie is vanaf 25 juni vrij verkrijgbaar via OnePlus.com voor een adviesprijs van 759 euro.

  • Delen:
OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.