Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus werkt aan oplossing voor schermproblemen OnePlus 7 Pro (update)

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2019, 9:56 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat er een fix onderweg is voor de problemen die mensen ervaren met het scherm van de OnePlus 7 Pro. Het schijnt geen hardwareprobleem te zijn, waardoor de oplossing kan worden aangeboden middels een software-update.

Oplossing voor schermproblemen OnePlus 7 Pro

OnePlus heeft een statement de wereld in geholpen die de aanhoudende schermproblemen van de OnePlus 7 Pro adresseert. In de komende weken moet er een update verschijnen die het probleem oplost. Het grootste probleem heeft te maken met aanrakingen die vanuit het niets komen en daardoor op dingen kunnen tappen terwijl je dat helemaal niet wil. Mocht je hier nu nog steeds last van hebben, dan kun je dit voorlopig oplossen door de nfc-functie uit te zetten. En daarna is het wachten totdat de update uitgerold wordt.

Daarnaast zijn er nog wat problemen opgedoken met de hoeken van het touchscreen. Soms registreren die namelijk een aanraking niet. Ook hier komt binnenkort een software-update voor, maar helaas is nog niet bekend wanneer. Hoewel de OnePlus 7 Pro één van de beste toestellen is van dit moment, is dat allemaal waardeloos wanneer het touchscreen niet goed functioneert. Het toestel dat we hier op de redactie gebruiken vertoont deze kuren niet. Het volledige statement van het Chinese bedrijf hebben we hieronder overgenomen.

Phantom taps:

We have received limited reports from users describing their encounter of the “phantom taps” experience. Our team has worked hard to identify these cases, and we will release a firmware update in the upcoming weeks.

Other touchscreen problems:

OnePlus is aware of limited reports of this issue, and we will be issuing a software update to resolve it.

Update 7-6:

OnePlus heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is voor de OnePlus 7 Pro, die het probleem van de ‘phantom touch’ zou moeten oplossen. De update wordt nu uitgerold en kan snel aankomen op jouw telefoon.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.