Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvouwbaar apparaat van Microsoft ondersteunt Android-apps’

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2019, 9:42 CategorieWindows

Zoals het er nu naar uitziet zal het opvouwbare apparaat van Microsoft Android-applicaties gaan ondersteunen. Daarnaast zijn er meer geruchten verschenen en weten we mogelijk iets meer over de hardware van het mysterieuze apparaat.

Opvouwbaar apparaat van Microsoft

De website Forbes schrijft dat het opvouwbare apparaat van Microsoft, dat inmiddels intern gepresenteerd is, wordt voorzien van twee 9″-schermen die beiden een schermverhouding van 4:3 hebben. Dat is een andere aanpak ten opzichte van Lenovo, bijvoorbeeld. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Intel Lakefield-chipset (10nm). Verder zal het device altijd aanstaan en in verbinding staan met het internet (bijvoorbeeld via 5g). Ook wordt er gezegd dat het draait op het Windows Core OS — waar vrij weinig over bekend is tot nu toe.

Er wordt ook beweerd dat het opvouwbare apparaat van Microsoft ondersteuning aanbiedt voor Android-applicaties. Dat Windows Android-apps zou ondersteunen is geen nieuw idee. Mocht je het nieuws omtrent Windows nauwlettend in de gaten houden, dan ken je ongetwijfeld Project Astoria (dat inmiddels geannuleerd is): hiermee probeerde het bedrijf uit Redmond Android-apps eerder al naar Windows te krijgen. De verwachting is dat dit opvouwbare apparaat ergens in 2020 zal uitkomen, net als de opvouwbare tablet van Lenovo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.