Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Masters biedt 3-vs-3-gevechten aan in real-time

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2019, 9:59 CategorieGaming

Spelontwikkelaar Game Freak heeft meer details vrijgegeven over de game Pokémon Masters, die deze zomer naar Android en iOS komt. In het spel neem je het op tegen andere trainers in 3-vs-3-gevechten die in real-time gehouden worden. Je speelt dus niet om beurten.

Meer bekend over Pokémon Masters

Ontwikkelaar Game Freak heeft tijdens een korte YouTube-presentatie meer bekendgemaakt over de aankomende titel Pokémon Masters. Zo is nu bekend dat het spel in de zomer van 2019 moet verschijnen. In Masters kruip je in de huid van een trainer die op het eiland Pasio de trailers uit de nieuwe Pokémon Masters League wil verslaan. Tijdens het avontuur kom je bekende personages uit de hoofdspellen tegen, die zich bij je kunnen aansluiten of je tegenstander worden. Elke trainer heeft één Pokémon tot zijn beschikking en vormen een Sync Pair.

Aanvankelijk zijn er 65 Sync Pairs, maar in de toekomst kunnen dat er nog meer worden, schrijft Pokémon-fanwebsite Serebii. Tijdens de gevechten speel je in real-time tegen elkaar; je hoeft dus niet op elkaars beurt te wachten. Ook speel je met drie Sync Pairs tegen drie andere Sync Pairs tegelijk. Aanvallen doen kan wanneer je energiemeter vol is. Hoe verder de energiebalk gevuld is, hoe sterker de aanval wordt. Daarnaast kunnen trainers items gebruiken en hebben Pokémon toegang tot krachtige, zogenaamde Sync Moves.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.