Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Problemen met scherm Samsung Galaxy Fold opgelost’

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2019, 9:16 CategorieAndroid

Een onderdirecteur van Samsung heeft in een reactie gezegd dat de problemen rondom de Samsung Galaxy Fold grotendeels zijn opgelost. Mogelijk betekent dit dat de opvouwbare smartphone binnenkort opnieuw gelanceerd wordt.

Problemen Samsung Galaxy Fold mogelijk opgelost

De onderdirecteur van Samsung Display, Kim Seong-cheol, heeft in een reactie op vragen van The Investor gezegd dat de problemen van de Samsung Galaxy Fold grotendeels zijn opgelost. De hooggeplaatste medewerker heeft ook gezegd dat het toestel wederom klaar voor een lancering is, wanneer dat ook moge gebeuren. Er is nu veel onduidelijkheid over de release van de opvouwbare smartphone. Eerder gaf Samsung nog aan dat de Fold in elk geval niet in juli gelanceerd wordt. En augustus staat in het teken van de Note 10.

Bovendien kwam eerder in het nieuws dat er geen ontwikkelingen zijn geweest in het oplossen van het probleem van de Samsung Galaxy Fold. Op moment van schrijven is het dus niet helemaal duidelijk wat er nu speelt en welke problemen wel en niet zijn aangepakt. Alle preorders voor het product zijn in elk geval geannuleerd. In een eerdere reactie heeft Samsung ook gemeld dat de releasedatum over een aantal weken bekendgemaakt wordt. Maar voorlopig is het dus nog onduidelijk wanneer dit gaat gebeuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.