Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Publieke bèta’s iOS 13 en iPadOS vanaf nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2019, 9:36 CategorieiPad

Apple heeft de publieke bèta’s van iOS 13 en iPadOS beschikbaar gemaakt voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het bètaprogramma. Het is altijd af te raden dergelijke software op het apparaat te installeren dat je dagelijks gebruikt, aangezien er nog wel eens iets kan misgaan.

Download bèta’s van iOS 13 en iPadOS

Het is vanaf nu mogelijk de publieke bèta’s van iOS 13 en iPadOS te downloaden. Je moet hiervoor een geschikt apparaat hebben en je hebben aangemeld bij het bètaprogramma van het bedrijf. We kunnen afraden de software op een iPhone of iPad te installeren die je dagelijks in gebruik neemt. Niet omdat de bètasoftware per se heel schadelijk kan zijn. Maar je zult maar net een softwarefout tegenkomen die het dagelijkse gebruik in de weg zit en dan zit je met de gebakken peren. Doe dit dus op eigen risico.

De officiële versie van iOS 13 en iPadOS zullen in september verschijnen. Tussen nu en dan verschijnen er nog enkele publieke bèta’s. Door je aan te melden bij het bètaprogramma van Apple, in te loggen met je Apple ID en akkoord te gaan met de voorwaarden, kun je rekenen op automatische updates wanneer die beschikbaar zijn. Heb je je aangemeld, ga dan naar deze link op je iPhone of iPad en volg de instructies op het scherm. Wanneer je alles hebt gedaan, dan ga je via Instellingen naar Software-update, waar de download op je wacht.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.