Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Puzzelgame Dr. Mario World verschijnt op 10 juli

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2019, 9:30 CategorieGaming

De aanstaande puzzelgame Dr. Mario World zal vanaf 10 juli beschikbaar zijn voor zowel Android als iOS, maakt Nintendo dinsdag bekend. Mocht je al bekend zijn met de serie, dan mag je dit keer rekenen op gameplay die ietwat afwijkt van de norm.

Dr. Mario World verschijnt over een paar weken

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de puzzelgame Dr. Mario World over een paar weken beschikbaar is voor Android en iOS. Het spel verschijnt op 10 juli aanstaande, maakt het Japanse bedrijf dinsdag bekend, en spelers kunnen zich nu alvast vooraf registreren in zowel de App Store als Google Play. Als je al bekend bent met de gameplay van Dr. Mario-games, dan hebben we goed nieuws. Hoewel het idee achter het spel grotendeels hetzelfde is gebleven, krijg je dit keer toch te maken met gameplay die afwijkt van de eerder gezette norm.

In de trailer voor Dr. Mario World is namelijk te zien hoe spelers de capsules besturen door ze op het speelveld te duwen. In de originele game kwamen die capsules naar beneden vallen. De bedoeling is nog steeds dat je de juiste kleuren bij elkaar brengt: rood moet dus bij rood, blauw moet bij blauw, et cetera. Helaas is het ook zo dat er veel elementen in voorkomen die we dikwijls tegenkomen in free-to-play-spellen, zoals timers en meerdere munteenheden — maar in de basis past dat misschien beter bij een puzzelgame dan bij een kartgame.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.