Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy A90 op komst met Snapdragon 855-processor’

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2019, 9:30 CategorieAndroid

Sinds Samsung is gestopt met de goedkopere J-serie en deze heeft ondergebracht binnen de A-serie, zijn er veel nieuwe smartphones in deze midrange-lijn verschenen. Van de goedkope Samsung Galaxy A10 helemaal naar de Galaxy A80 met de roterende camera aan boord. Het lijkt erop dat we binnenkort nog een toestel in de A-serie mogen verwelkomen, namelijk de Samsung Galaxy A90.

Professioneel lekker Steve H. McFly van OnLeaks heeft al vaker nieuws als eerste gebracht en dit keer komt de beste man met het nieuws dat we de Samsung Galaxy A90 binnenkort kunnen verwachten. Twee modellen moeten op de markt verschijnen, de SM-A908 en de SM-A905. Beide modellen komen met een 6,7″-scherm en een vingerafdruksensor in het display. Ook vinden we drie camera’s op beide toestellen. De SM-A908 komt met een 48, 8 en 5 megapixel camera. Daarnaast krijgt dit toestel ondersteuning voor 5g, wat waarschijnlijk gaat betekenen dat dit toestel Nederland voorlopig over gaat slaan. De SM-A905 daarentegen komt met camera’s van respectievelijk 48, 12 en 5 megapixel. Ook is er een exclusieve Tilt OIS (Optical Image Stabilization) aan boord.

Eerste Snapdragon 855 binnen Galaxy A-serie

Het meest indrukwekkende is echter dat dit het eerste toestel binnen de midrange-serie van Samsung lijkt te gaan worden met de nieuwste en krachtigste processor van Qualcomm aan boord. Beide nieuwe toestellen worden volgens OnLeaks uitgerust met de Snapdragon 855-processor. Wanneer de beide toestellen gaan verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy A50
Samsung Galaxy A50
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.