Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 10 wordt op 10 augustus gepresenteerd’

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2019, 9:32 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan presenteert Samsung de Samsung Galaxy Note 10 op 7 augustus in New York. Dat zou in elk geval niet vreemd zijn, aangezien Samsung vaker de Galaxy Note presenteert tijdens een evenement in augustus.

Samsung Galaxy Note 10 op 7 augustus

Bronnen hebben tegenover technologiewebsite CNET bevestigd dat Samsung voornemens is de Samsung Galaxy Note 10 te presenteren op 7 augustus aanstaande, in het Barclays Center in Brooklyn, New York. Dat is hetzelfde gebouw als vorig jaar. Het zou in elk geval niet vreemd zijn wanneer blijkt dat dit gerucht klopt, aangezien de Zuid-Koreaanse fabrikant vaker de Note-serie in augustus aankondigt. Omdat de Note vaakt designelementen overneemt van de Galaxy S-serie, verwachten we dat de nieuwe Note een cameragat gaat krijgen.

Verder is er op moment van schrijven relatief weinig naar buiten gebracht via de geruchtenmolen. Normaal gesproken draaien die op volle toeren en kun je met het nieuws hele websites vullen, maar dit jaar valt het dus mee. Wel is naar buiten gekomen dat het toestel mogelijk geen koptelefoonaansluiting krijgt. Ook zou de Bixby-knop verdwijnen. Verder lijkt het erop dat de Samsung Galaxy Note 10 dezelfde cameramodule krijgt als de Samsung Galaxy S10+, maar er wordt ondertussen ook druk gespeculeerd over een vierde camera.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.