Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan een nieuwe midrange tablet’

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2019, 10:09 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Samsung achter de schermen aan een nieuwe midrange tablet. Op moment van schrijven zijn er helaas weinig details beschikbaar, maar we weten mogelijk al wel iets over wat er onder de motorkap zit.

Nieuwe midrange tablet van Samsung?

In tegenstelling tot Google lijkt Samsung nog niet klaar te zijn met het uitbrengen van nieuwe tablets. Op dit moment heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf mogelijk drie tablets in de maak: een high-end en budgetversie en eentje die er middenin valt en dus bedoeld is voor het midrangesegment. Over die laatste tablet wordt nu beweerd dat die uitgerust wordt met een Qualcomm Snapdragon 710-processor en tenminste 4 GB aan werkgeheugen. Daarnaast moet er 64 GB aan interne opslagruimte aanwezig is.

Verder wordt er gezegd dat de midrange Samsung-tablet geleverd wordt met Android 9.0 Pie aan boord. Op moment van schrijven is er verder nog niets bekendgemaakt over de tablet. Zo weten we nog niets over de schermgrootte en of er een micro-sd-kaartsleuf is. Daarnaast is onduidelijk over hoe groot de accu zal zijn en weten we niet of de tablet wordt uitgerust met allerlei extra’s, zoals een vingerafdrukscanner of vier speakers. De verwachting is dat de fabrikant de midrange en de budgettablet tijdens IFA 2019 in Berlijn presenteert.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S5e
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.