Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stranger Things gaat Pokémon Go achterna in 2020

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2019, 11:10 CategorieGaming

We zijn in afwachting van het derde seizoen van Stranger Things, dat 4 juli op Netflix zal verschijnen. Het bedrijf komt echter ook met een eigen mobiele game omtrent de serie. De game zal in 2020 gaan verschijnen en free-to-play zijn.

Het spel zal een typisch jaren 80-sausje gaan krijgen dat we kunnen vergelijken met de tekenfilms van de jaren 80. De game zal waarschijnlijk lijken op Pokémon Go, want er is Google Maps-integratie en jouw locatie zal een grote rol gaan spelen om ‘The Upside Down’ te verkennen. De game wordt gemaakt door de Finse gameontwikkelaar Next Games, dat eerder al met de aardige game The Walking Dead: Our World kwam. Ook dit spel maakte gebruik van je eigen locatie, net zoals Pokémon Go.

Teemu Huuhtanen, CEO van Next Games, vertelt:

“We are huge fans of Stranger Things and thrilled to work together with Netflix to bring our shared vision of Stranger Things into life in a mobile game format. Our core focus will be to deliver on Stranger Things’ rich and intense themes like friendship and supernatural adventure, and translate these into snack-sized entertainment on your mobile device. Combined with Netflix’s second-to none ability to reach audiences across the globe, we will deploy all of our accumulated creative and technological expertise to create a game for the fans of the series all around the world.”

Voor Android en iOS

Voor nu zullen we nog even geduld moeten hebben, want Stranger Things verschijnt in 2020 voor de Android en iOS.

  • Delen:
Oppo Reno
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.