Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volgende tekenapplicatie voor iPad van Adobe heet Adobe Fresco

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2019, 9:44 CategorieApplicaties

Adobe heeft bekendgemaakt dat de volgende tekenapplicatie voor de iPad van het bedrijf door het leven gaat als Adobe Fresco. Het unieke aspect aan deze app is de functie Live Brushes: verf wordt op een natuurlijk manier gemengd, zoals dat ook in het echte leven zou gebeuren.

Dit is Adobe Fresco

Adobe heeft bekendgemaakt hoe de nieuwe tekenapplicatie voor de iPad gaat heten: Adobe Fresco. Voorheen ging het project door het leven als Project Gemini. Ook weten we inmiddels dat we de iPad-software later dit jaar mogen verwachten. Het unieke aspect van de app is de manier waarop wordt omgegaan met het mengen van verf. Middels Live Brushes zou het mengen moeten gebeuren zoals dat ook in het echt zou zijn gegaan. Hiervoor maakt de app gebruik van kunstmatige intelligentie, waardoor kleuren op elkaar kunnen reageren.

Daarnaast worden er ook functies overgeheveld vanuit apps als Adobe Illustrator Draw en Photoshop Sketch, waardoor gebruikers ook toegang krijgen tot vector en raster brushes. Verder zal Adobe Fresco ondersteuning aanbieden voor de Creative Cloud, waardoor je verschillende Photoshop-bestanden kunt inladen. Daarnaast kunnen gebruikers exporteren naar pdf, waardoor het mogelijk is dingen verder te bewerken in Illustrator. Mocht je de software nu al willen uitproberen, dan kun je hier de prereleasesoftware downloaden.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.