Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Prime Day 2019: mooie deals voor smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2019, 10:13 CategorieActies

Amazon Prime Day is inmiddels ook een begrip in Nederland. De 2019-versie vindt vandaag en morgen plaats. Op 15 en 16 juli 2019 houdt het bedrijf een 2-daags prijzenfestival boordevol aanbiedingen. Ook Nederlandse gebruikers kunnen gebruikmaken van al deze deals via de Duitse website van Amazon. De website kun je overigens gewoon in het Nederlands gebruiken.

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone of tablet? Tijdens de Amazon Prime Day 2019 vind je aanbiedingen op diverse populaire toestellen. Zo vind je onder andere de iPhone XR met een korting van 20 procent. Koop je liever een Android-telefoon? Kijk dan eens naar de Samsung Galaxy S10e met een korting van maar liefst 36 procent. Zo koop je deze kleinere variant binnen de S10-serie al voor minder dan 500 euro. Ook toestellen van Sony, Motorola, OnePlus en Huawei kun je nu aanschaffen voor hoge kortingen. En als je toch rondkijkt tussen de diverse aanbiedingen, wellicht vind je ook meteen een nieuwe televisie of een betaalbare smartspeaker voor je smarthome.

Betalen via iDeal

Nederlandse gebruikers kunnen op de website van Amazon gewoon betalen via iDeal. Er is echter wel één voorwaarde. Je hebt wel een abonnement nodig op Amazon Prime. Dit abonnement geeft je onder meer gratis verzending, maar ook toegang tot de videostreamingdienst van Amazon Prime. Je kunt echter gebruikmaken van een gratis proefabonnement en deze, indien gewenst, direct weer stopzetten.

Bekijk de Amazon Prime Day 2019 deals voor de categorie mobile via deze pagina of bekijk alle deals via deze pagina.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. Trav
    15 juli, 2019 om 13:14

    Mooie koopjes! ik heb de samsung tab gescoord voor een mooi prijsje.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.