Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple brengt een iPhone zonder scherminkeping uit in 2020’

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2019, 10:21 CategorieiPhone

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Apple in 2020 een iPhone-model uit zonder scherminkeping aan de bovenkant. De camera die nu nog in de notch zit, zal daardoor een stuk kleiner gemaakt worden, is nu de verwachting.

iPhone zonder notch in 2020 – gerucht

Het lijkt erop dat Apple zich klaarmaakt voor een iPhone zonder scherminkeping aan de bovenkant van het scherm. Dat denkt althans de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo, die dat via de Chinese website Mydrivers naar buiten gebracht heeft. Kuo gelooft dat Apple tenminste één telefoon uitbrengt met een kleinere frontcamera, waardoor de screen-to-body-ratio vergroot kan worden. De notch wordt daardoor kleiner of zal in z’n geheel verdwijnen. Een tweede bron gaat nog een stapje verder, schrijft de China Times.

Een andere analyst gelooft namelijk dat Apple een iPhone gaat uitbrengen zonder Face ID aan boord. Deze telefoon krijgt waarschijnlijk een camera onder het scherm. Ook zou het touchscreen één grote vingerafdrukscanner moeten worden: het maakt dus niet precies uit waar je je vinger houdt, je kunt je afdruk laten scannen. Deze analist is tevens van mening dat alle drie de modellen voor 2021 geen notch krijgen en voorzien worden van de bovenstaande technologie. Apple heeft, zoals gewoonlijk, niet gereageerd op de berichtgeving.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.