Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple start deze maand met productie van iPad 10.2’

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2019, 15:22 CategorieiPad

Later deze maand moet de productie van de iPad 10.2 gaan starten. Deze iPad moet de 2018-versie gaan vervangen. Apple heeft zelf nog niets over de nieuwe tablet naar buiten gebracht, dus moeten we nog even afwachten of het nieuws daadwerkelijk klopt.

iPad 10.2 vervangt iPad uit 2018 – gerucht

Bronnen vanuit de bevoorradingsketen van Apple hebben bevestigd dat de productie van de nieuwe en onaangekondigde iPad 10.2 vanaf deze maand van start gaat. De tablet moet de iPad uit 2018 gaan vervangen. Eind 2018 kwamen er al geruchten naar buiten over een gewone iPad met een groter scherm. In maart van dit jaar kondigde Apple een nieuwe iPad Pro aan, de 10.5-versie, maar verder werden er geen nieuwe iPads gepresenteerd. Het was ook vreemd, aangezien er vanuit bronnen werd gesproken over een 10.2-model.

Hoewel nu gedacht wordt dat de iPad 10.2 de iPad uit 2018 gaat vervangen, is nog niet precies duidelijk wat er allemaal gaat veranderen aan het design. Omdat het waarschijnlijk een budgetmodel betreft, hoeven we geen rigoureuze designveranderingen te verwachten. Mogelijk worden de schermranden klein gehouden, zodat Apple een groter scherm in dezelfde verpakking kan presenteren. Omdat Apple niet reageert op geruchten en zelf ook nog niets bekendgemaakt heeft, moeten we nog even afwachten wat er klopt van het nieuws.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.