Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Drie nieuwe iPhones in 2020 krijgen 5g-ondersteuning’

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2019, 10:19 CategorieiPhone

Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft weer van zich doen spreken. De man heeft het vaker bij het rechte eind gehad als het gaat om nieuwe iPhones en iPads. Voor 2020 denkt Ming-Chi Kuo dat er drie nieuwe iPhones gaan verschijnen. Alle drie de modellen zouden 5g-ondersteuning gaan krijgen.

Website MacRumors heeft het verslag van de Apple-analist ingezien. Origineel zouden er slechts twee van de drie nieuwe iPhones 5g-ondersteuning krijgen, maar hij gelooft nu dat die voor alle drie de nieuwe modellen gaat gelden. Apple nam onlangs Intel’s modemdivisie over als het gaat om smartphone-modems. Hiermee krijgt Apple de mogelijkheid om sneller te werken aan toestellen met een 5g-modem. Daarnaast verwacht Kuo dat de prijzen voor 5g-smartphones sneller betaalbaarder zullen worden dan verwacht. Overigens heeft Apple voor de komende jaren nog een contract met Qualcomm wat betreft modems, maar daarna zou Apple dus op eigen benen kunnen staan met de overname van Intel’s modemdivisie.

Drie nieuwe iPhones voor 2020

Ming-Chi Kuo liet in een eerder verslag al zien dat Apple waarschijnlijk werkt aan drie nieuwe iPhones. Zo moeten er twee high-end modellen verschijnen met respectievelijk een kleiner 5,4″-scherm en een toestel met groot 6,7″-scherm. Het gaat hier beide om toestellen met een oled-scherm. Daarnaast verschijnt er een model met iets mindere specificaties met een 6,1″-scherm. Dit laatste toestel zou dan de opvolger van de iPhone XR worden en daarmee betaalbaarder zijn dan de andere twee high-end modellen. Overigens zouden we hier ook een oled-scherm in gaan terugzien. Eerder verscheen het gerucht al dat Apple de notch (scherminkeping) los zou laten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.