‘Galaxy Tab S6 beschikt over inkeping in achterzijde voor S-Pen’

30 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy Tab S6 renders

Deze nieuwe tablet komt natuurlijk weer met de bekende S-Pen, maar deze wordt op een wel heel ongebruikelijke manier opgeborgen.

De voordelen van de S-Pen zijn groot. Zo kun je ermee tekenen, schrijven, foto’s bewerken en zelfs games mee spelen. Maar, waar laat je die pen als je de tablet of de pen niet gebruikt? In de behuizing zelf wegstoppen is met de alsmaar slanker wordende tablets geen optie meer en dus heeft Samsung ervoor gekozen een inkeping in de achterzijde van de tablet te maken waarin de stylus geplaatst kan worden. Dit is althans als we de nieuwste renders van deze nog onaangekondigde tablet mogen geloven.

In de rijg van de tablet zit een (niet heel diepe) inkeping die voorzien is van magneten. De S-Pen kan hier tegenaan geplaatst worden en kan zo samen met de tablet vervoerd worden. Hoewel het niet duidelijk wordt uit de renders zou het goed kunnen dat de stylus via deze weg ook opgeladen wordt. Je, het ziet er niet super mooi uit met de S-Pen op die plek, en je kunt de tablet niet meer plat neerleggen als de pen op de achterzijde geplaatst is, maar diegenen die hun pen regelmatig verliezen zijn hier waarschijnlijk wel blij mee.

We wachten echter de officiële presentatie van de Galaxy Tab S6 even af. We verwachten dat dit op hele korte termijn gaat gebeuren.

Reacties (0)