Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 20 Pro vanaf nu te koop in de winkels

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2019, 12:32 CategorieAndroid

De Honor 20 Pro ligt vanaf nu in de winkels. Het is het nieuwste vlaggenschip binnen de 20-serie van Honor en werd eind mei officieel aangekondigd.

De Honor 20 Pro beschikt over een lcd-scherm van 6,26-inch in een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Net als bij de Honor View 20 beschikt ook dit toestel over een cameragat. In het scherm zit een klein gaatje waar de frontcamera van 32 megapixel in zit verwerkt. Achterop vinden we maar liefst vier cameralenzen van 48, zestien, acht en twee megapixel. De eerste is uiteraard de hoofdcamera, de zestien megapixel is een groothoeklens, de acht megapixel biedt drie keer optische zoom, vijf keer hybride zoom en dertig keer digitale zoom en de twee megapixel is voor macrofotografie tot op een afstand van vier centimeter.

Het toestel draait op een Kirin 980-processor en beschikt over 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 4.000 mAh. Deze kun je binnen dertig minuten weer opladen voor vijftig procent. De smartphone draait op Android 9.0 Pie met de softwareschil Magic UI 2.1. Volgens Honor, dochter van Huawei, komt Android Q snel beschikbaar zodra deze wordt uitgerold.

Prijs en beschikbaarheid

De Honor 20 Pro ligt vanaf nu in de winkels met een adviesprijs van 599 euro. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart en blauw.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.