Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone refurbished – de opkomst van zo goed als nieuwe iPhones

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2019, 8:25 CategorieGesponsord

Het zal je als smartphoneliefhebbers niet ontgaan zijn dat de echt mooie en premium smartphones vandaag de dag al snel richting de duizend euro kosten, of daar overheen zelfs. Het wordt voor de gemiddelde consument dan ook zeer lastig om de nieuwste smartphone te kopen, en juist daarom winnen de zogenaamde refurbished smartphones aan populariteit.

Uit onderzoek van Techniek Nederland blijkt dat steeds meer consumenten kiezen voor een gereviseerde smartphone, en dan met name de (o zo prijzige) iPhone. De afgelopen twaalf maanden gingen er 369 duizend refurbished iPhones over de toonbank, samen goed voor een omzet van 103 miljoen euro. Techniek Nederland schrijft de toename in verkoop toe aan de introductie van het Keurmerk Refurbished, dat in maart dit jaar werd geïntroduceerd. “De consument heeft duidelijk veel vertrouwen in de kwaliteit van de producten en in de retailers die het Keurmerk Refurbished mogen voeren. Daarbij speelt een belangrijke rol dat die retailers op refurbished iPhones 24 maanden garantie geven, óók op de batterij en de accessoires.

Voor de allernieuwste iPhone, de iPhone XS, betaal je momenteel bijna 1.500 euro, en hoewel je die waarschijnlijk graag wilt hebben is dat voor de meeste mensen een bedrag wat het budget te boven gaat. Gelukkig is er dus de ‘Refurbished iPhone’. Dit is simpel gezegd een gereviseerde iPhone die eruit moet zien en moet presteren als een nieuwe iPhone. Dat hij ooit gebruikt is door een ander zou je niet moeten kunnen zien of ervaren. En het grote voordeel; je betaalt er een stuk minder voor dan voor een nieuwe iPhone. Een van de meeste populaire refurbished uitvoeringen is de refurbished iPhone 6s. Dit model is al wat jaartjes oud maar dat betekent wel dat je voor nog geen 200 euro een zo goed als nieuwe iPhone kunt krijgen. En dat inclusief garantie en de ervaring die je van een iPhone 6S mag verwachten. En ten slotte doe je natuurlijk iets goeds voor het milieu, omdat je verspilling tegengaat.

Dit artikel is geschreven in opdracht van Telefoondiscounter.nl

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.