Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G8s ThinQ vanaf deze maand te koop voor 699 euro

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2019, 10:17 CategorieAndroid

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft bekendgemaakt dat de LG G8s ThinQ vanaf medio juli te koop is in Nederland voor 699 euro. De telefoon beschikt over de Qualcomm Snapdragon 855-processor, evenals vijf cameralenzen aan de achterkant.

LG G8s ThinQ deze maand te koop

LG heeft laten weten dat de LG G8s ThinQ vanaf medio juli te koop is in Nederland voor 699 euro. Het apparaat beschikt onder meer over een time of flight-camera waarmee betere diepte-effecten gerealiseerd kunnen worden wanneer je een selfie maakt met de frontcamera. Bovendien kun je de achtergrond, kleuren en lichtinval achteraf zelf bewerken. Er zijn zeven verschillende lichteffecten beschikbaar. Je kunt ook video’s met diepte-effecten maken, waarin je zelf de controle hebt over dat effect en dus zelf bepaalt wat scherp in beeld komt.

Naast een vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning, heeft LG op het gebied van privacy en de manieren waarop je je telefoon ontgrendelt, nog een manier toegevoegd: handpalmherkenning. Door je handpalm voor de time of flight-camera te houden, kun je je telefoon ontgrendelen. Dit is overigens de eerste G-serietelefoon die beschikt over een oled-scherm. Dat scherm is 6,2-inch groot en kan op basis van de omgeving de kleur en helderheid aanpassen. Hieronder staan de belangrijkste specificaties van de LG G8s ThinQ.

 • Chipset: Qualcomm Snapdragon 855
 • Display: 6.2-inch 18.7:9 FHD+ OLED FullVision (2.248 bij 1.080 pixels, 564 ppi)
 • Geheugen: 128 GB opslaggeheugen
 • Camera:
  • Rear
   • 13MP Wide
   • 12MP Standard
   • 12MP Telephoto
  • Front
   • 8MP Standard Z Camera (Time of flight (ToF) Technology)
 • Batterij: 3.550 mAh
 • Wireless Charging
 • Andere: Hand ID / Face Unlock / Air Motion / Stereo Speakers
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.