Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Outlook voor Android en iOS krijgt een donkere modus

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2019, 10:21 CategorieApplicaties

Vorig jaar maakte Microsoft bekend dat Outlook voor Android en iOS een donkere modus zou krijgen. Inmiddels zijn we al vele maanden verder, maar het lijkt erop dat het binnenkort toch gaat gebeuren. Website WindowsCentral heeft de eerste afbeeldingen van de donkere modus voor Outlook in handen gekregen.

Via het hamburgermenu is het straks mogelijk om te wisselen tussen de donkere modus en de normale modus. Er verschijnt een snelkoppeling in het hamburgermenu waarmee je snel kunt wisselen. Ook kun je bij de opties voor thema kiezen voor de donkere modus. Overigens kun je dit bij Android straks in ieder geval ook automatisch laten doen. Zodra de batterij van je telefoon bijna leeg is kun je ervoor kiezen om automatisch de donkere modus in te schakelen.

Android en iOS krijgen ook donkere modus

Eerder al kregen andere apps van Microsoft een donkere modus, zoals de Office-app. Het lijkt erop dat dit jaar het jaar wordt van de donkere modus, want zowel Google als Apple werken aan een donkere modus voor respectievelijk Android en iOS. Voor Android gaan we de donkere modus straks terugzien bij de release van Android Q, terwijl Apple de modus gaat brengen naar iOS 13.

Wanneer Microsoft de nieuwe update voor Outlook uit gaat brengen is nog niet bekend, maar aan de afbeeldingen te zien zal dit niet lang meer duren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.