Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw lek toont details en foto’s aankomende Samsung Galaxy Tab S6

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2019, 10:32 CategorieAndroid

Samsung houdt op 7 augustus een ‘Unpacked evenement’ in New York City. We verwachten daar de officiële presentatie van de Samsung Galaxy Note 10 en de Note 10+, maar het bedrijf heeft waarschijnlijk meer voor ons in petto. Een nieuw lek toont afbeeldingen en details van een nieuwe tablet van het Zuid-Koreaanse bedrijf, namelijk de Samsung Galaxy Tab S6.

De Galaxy S6 is de opvolger van de Galaxy Tab S4. Waar de Galaxy Tab S5 dan is gebleven? Mogelijk vond het bedrijf de naam S5 verwarrend met de onlangs uitgebrachte Galaxy Tab S5e.

Het lijkt erop dat de iPad Pro een sterke concurrent gaat krijgen in de Galaxy Tab S6, want volgens details in handen van Android Headlines krijgt de tablet een snelle Snapdragon 855-processor, 6 GB werkgeheugen, 128 GB of 256 GB opslaggeheugen en een 10,5″-scherm. Waarschijnlijk draait dit model direct op Android 9.0 Pie.

Nieuwe S Pen en premium design

Achterop de tablet vinden we een inkeping voor de nieuwe S Pen waar de stylus in weg zal vallen. Het premium design lijkt niet heel verschillend met de S4, maar dit model verschijnt wel in meer aansprekende kleuren als lichtblauw, grijs en rose/goud. Ook is er optioneel een toetsenbord verkrijgbaar om dit model als laptop te kunnen gebruiken. Redelijk uniek voor een tablet is de dubbele camera op de achterkant, alhoewel de details hierover nog ontbreken. De speakers zijn getuned door AKG. Een vingerafdrukscanner lijkt te ontbreken op de afbeeldingen, maar mogelijk vinden we deze terug onder het display. Ook een 3,5mm-koptelefoonaansluiting ontbreekt.

We zullen moeten wachten tot het Unpacked Evenement op 7 augustus voor alle officiële details.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.