Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu te downloaden: Dr. Mario World voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2019, 9:29 CategorieGaming

De nieuwe puzzelgame van Nintendo voor Android en iOS, Dr. Mario World, is vanaf nu gratis te downloaden voor iedereen. Voordat je begint met spelen is het goed om te weten dat het spel verschillende digitale aankopen aanbiedt.

Dr. Mario World nu beschikbaar

In juni kondigde Nintendo aan dat de puzzelgame Dr. Mario World vanaf 10 juli te downloaden zou zijn. Aan die belofte heeft het Japanse bedrijf zich gehouden. Sterker nog, de game was zelfs al een paar uur eerder speelbaar. Het is een free-to-play-titel die je dus gratis kunt downloaden en spelen. Je moet ook rekenen op verschillende digitale aankopen. In de game krijg je te maken met twee beperkingen: stamina en een bepaalde hoeveelheid moves die je mag zetten. Binnen die beperkingen moet je een bord kunnen klaren.

Om je avontuur wat te vergemakkelijken, kun je verschillende powerups aanschaffen met in-game en premium currency (die je met echt geld kunt kopen). Zit je dus vast, dan kun je hulp aanschaffen. Gelukkig is dit aspect niet aanwezig in de multiplayer — je kunt dit alleen doen in de singleplayer. In de online multiplayer krijg je nog steeds toegang tot een speciale aanval, maar die is verbonden aan het personage dat je hebt uitgekozen. Lees daar hier meer over. Dr. Mario World is nu beschikbaar voor iedereen op zowel Android als iOS.

  • Dr. Mario World
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.